Aktuális

Munkánk bizalmi, így nehéz lenne elmondani, hogy kinek/kiknek nyújtunk jelenleg ilyen támogatást. Persze fontos, hogy potenciális megrendelőink lássanak bennünket, így megkértünk 3 támogatott partnert, hogy írják le, miért választottak minket, és hol tartanak jelenleg a saját folyamatukban.

S.O. szállodai HR igazgató:

Ha arra vágysz, hogy bölcs is legyél, de a szíved is a helyén legyen, akkor itt a helyed. Ez a csapat megmutatta nekem, hogy hogyan legyek önmagam, ne akarjak indig megfelelni, ne csak a munkám legyen jelen az életemben, hanem legyen több időm magamra és a családomra is. Persze sokszor könnyebb az otthoni érzelmi nehézségek elől munkahelyi sikerekbe menekülni, de már nincs erre szükségem. Rengeteget tanultam magamról a coaching folyamatban, és külön köszönöm az elvonulást amin részt vehettem!

I.I.V. családsegítő vezetője:

Egy válás közepén voltam, amikor a munkahelyemen feltűnt ez a meditációs coaching lehetőség. Soha nem jöhetett volna jobbkor ez a külső segítség. Megértettem, hogy ami a meditációban megjelenik, az az életben is, így a magánéleti nehézségeim jelen vannak a munkahelyemen is, hiszen ugyanaz a mintázat. Mindennek a megértése sokat segített az elengedésben, hálás vagyok a csapatnak. Nagyszerű, hogy így lehet ötvözni a nyugati és a keleti tudást, ilyen nagyszerű, hatékony módszerek érhetőek már el itthon is.

SZ.T. társadalmi vállalkozó:

Magam is emberekkel dolgozom, nagyon sok módszert ismerek és alkalmazok mások támogatására. Vezetőként nagyon magányos az ember, nemigen van kivel őszintének lenni, felőrlik a lelkesedést a munkahelyi gondok. A folyamat közben jöttem rá, hogy sokszor már az kiborít, hogy hogyan szólnak egymáshoz az emberek. Rájöttem, hogy mindez bennem zajlik, bent elképesztő módon fegyelmezem magam, és ez t aztán otthon a családom szenvedi meg. Ha össze tudok kapcsolódni a munkatársaim örömével, bánatával, akkor sokkal jobban értem a reakcióikat, és nem kell stresszként hazavinnem az ő batyujukat is. A folyamat kezdete óta én is minden reggelt meditálással kezdek, és már ez alatt a pár hónap alatt látható az eredmény.