Középút a meditációval

Asszertivitás önmagunkért

Integrál az egységért

Hitvallás és történet

Cégünk 2003-ban alakult. Kezdetben humán projektek menedzselésével, hazai és külföldi forrásteremtéssel és coach feladatok végrehajtásával foglalkoztunk. Az utolsó 7 évben kizárólag mindfulness alapú képzéseket, tanfolyamokat szervezünk, és olyan coach feladatokat vállalunk, ahol a cégek, intézmények nyitottak a modern integrál pszichológiai megközelítések munkahelyi alkalmazására és készek új dolgok befogadásával fejleszteni a munkatársak önreflektív, motivált és tudatos emberré válását.

Doing és Being

Hisszük, hogy aki túl sokat áldoz a cselekvés oltárán, azaz napi 8 órát dolgozik, a tökéletességre törekszik, folyamatosan engedi be a külvilágból jövő információtömeget, egyre kevesebb időt tölt a családjával, nincs tudatos énideje, az előbb-utóbb kiég, megbetegszik, és elveszíti önmagát. Azonban, ha külső segítséggel felépíti a pihenés rendszerét, akkor olyan elhivatott munkatárssá válik, aki az egyensúly megtartásával a cég leghatékonyabb munkaereje lesz.

Munkatársaink számos területen mozognak otthonosan, és mindegyiküknek tudatosan felépített énideje van, életük nehézségeit folyamatosan dolgozzák fel, egyszerre tettrekész szakemberek és az emberi létezés minőségét tudatosan építő emberek a magánéletükben is.

Könyvkiadás

Kérdésed van?

Ha kérdésed van kurzusaink, csoportos foglalkozásaink, más szolgáltatásunkkal kapcsolatban, a részletekért keress minket.

Kapcsolat